Το πράσινο της Ιρλανδίας κάλυψε τις ασχήμιες του Euro

Από τη μία η βία, το αίμα, οι ασχήμιες, ο αποκλεισμός και η μετριότητα… Από την άλλη η διασκέδαση, τα χαρούμενα πρόσωπα, τα ομαδικά τραγούδια, το πράσινο της ελπίδας και οι μεγαλειώδεις εμφανίσεις στο γήπεδο.

Δύο διαφορετικά πρόσωπα. Το Euro 2016 της Γαλλίας εμφανίζει το προσωπείο του Τζόκερ. Στη μία του πλευρά βρίσκεται ο φθόνος. Ρώσοι και Άγγλοι χούλιγκανς σφάζονταν στις πλατείες και στους δρόμους των γαλλικών πόλεων, δημιουργώντας ένα πρωτοφανές κλίμα για μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Από την άλλη οι Ιρλανδοί, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στην εξέδρα και στα… πέριξ των γηπέδων, την ίδια στιγμή που το γήπεδο οι ποδοσφαιριστές τους όχι μόνο το χαίρονται, αλλά το απολαμβάνουν κιόλας, νικώντας τον έναν μεγάλο αντίπαλο μετά τον άλλον, με τελευταίο τους θύμα την Ιταλία.

Οι Ιρλανδοί αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε επίπεδο οπαδών. Οι «πράσινοι» κέρδισαν το σεβασμό σε όλα τα επίπεδα και υπερκάλυψαν τις ασχήμιες των προηγούμενων ημερών, αναδεικνύοντας την πραγματική εικόνα του αθλητισμού.

ireland

ireland2 ireland3 ireland4 ireland5 ireland6 ireland7

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα