Το πριν και το μετά των επεμβάσεων: Δείτε πώς ήταν πριν 9 χρόνια η Ειρήνη Παπαδοπούλου (εικόνες)

 

Από την ημέρα που πάτησε το πόδι της στον Άγιο Δομίνικο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου «έφαγε» ένα απίστευτο τρολάρισμα στο διαδίκτυο, με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά το πώς είναι με και χωρίς μακιγιάζ, παρομοιάζοντάς την μέχρι και με τον κινηματογραφικό «Πειρατή της Καραϊβικής» Τζόνι Ντεπ.

Η αλήθεια είναι πώς η τραγουδίστρια μπήκε στο Survivor με ένα πρόσωπο που πολλοί τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν, αφού τα χαρακτηριστικά του προσώπου της ήταν κάπως παραμορφωμένα… «Μα γιατί είναι τόσο πρησμένο το πρόσωπό της;», «Πώς φούσκωσαν τόσο πολύ τα χείλη της;», «Τι συνέβη στα ζυγωματικά της και στρογγύλεψαν» ήταν οι απορίες πολλών, που δεν άργησαν να απαντηθούν από τους επαΐοντες. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η τραγουδίστρια είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και πάρα πολύ γυμνασμένο. Από το ξεκίνημα της καριέρας της μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να αποκτήσει περισσότερους κοιλιακούς και μύες, αλλά και να αλλάξει κατά πολύ στην εξωτερική της εμφάνιση.

Στις φωτογραφίες που ανακάλυψε η «Α» και χρονολογούνται από το 2008 και έπειτα, θα δείτε ότι είχε μικρότερα χείλη και άλλες πιο στρογγυλές γωνίες προσώπου, που αυτές που βλέπουμε σήμερα σύμφωνα με κάποιους δεν είναι μόνο αποτέλεσμα αδυνατίσματος. Σύμφωνα με τις φήμες που βρίσκονται σε έξαρση αυτό τον καιρό στα καιρό στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια των νοτίων προαστίων, η σέξι «Διάσημη» του Survivor καιρό τώρα κάνει αυξητική χειλιών, πάνε στον ίδιο πλαστικό χειρουργό με την κολλητή της Υβόννη Μπόσνιακ και άλλες επώνυμες, αναφέρουν οι γνωρίζοντες, αλλά και μικρές επεμβάσεις μπότοξ, μόνο που αυτή τη φορά, ήταν κάπως πιο αισθητές. Ειδικά στα χείλη της.

Όσον αφορά αυτά τα δύο σημάδια που παρατηρείτε αριστερά και δεξιά της μύτης της, πρόκειται για πανάδες που έκρυβε τόσο καιρό με τη βοήθεια του μακιγιάζ, ακούγεται από το περιβάλλον της.

Όπως και να έχει όμως, η Eιρήνη Παπαδοπούλου μας αρέσει πολύ.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Η ΑΠΟΨΗ” του Σαββατοκύριακου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα