Το ραντεβού που θα κρίνει το μέλλον του «Σίφο»

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΑΤΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ πιέζει για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ο επικεφαλής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς φέρεται να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του, αλλά απομένει ένα καθοριστικό ραντεβού, το οποίο θα κρίνει το μέλλον του Κροάτη στόπερ.

Το ραντεβού που θα γίνει μεταξύ των δύο ευρωπαϊκών παιχνιδιών, θα επιχειρηθεί να βρεθεί η «χρυσή» τομή στο οικονομικό για να αφήσει τον παίκτη η Ντιναμό. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να γίνει ακόμα μία υπέρβαση από τον Γιάννη Αλαφούζο, κάτι που θέλει ο Αντρέα Στραματσιόνι που επιθυμεί την επιστροφή του παίκτη στο «τριφύλλι».

Όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις, φαίνεται πως τελειώνει και η υπόθεση του Αμπέντ. Ο παίκτης είναι εκτός πλάνων, κάτι που αποδείχθηκε και από τη μη παρουσία του στη λίστα για τα δύο ματς με την Μπρόντμπι, αλλά και από το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής και για το φιλικό με την Ομόνοια.

Στις ανανεώσεις, σειρά παίρνει ο Κουτρουμπής που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέσα στις επόμενες μέρες. Αντίθετα, ο Κλωναρίδης για την ώρα δεν δέχεται να ανανεώσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα