Το Σάββατο κρίνεται ο τίτλος στην Αγγλία

Σαν τρελοί έκαναν στην Τσέλσι μετά το γκολ που σημείωσε ο Φάμπρεγκας στο 88’ του αγώνα με την ΚΠΡ που χάρισε το τρίποντο στους επίδοξους πρωταθλητές Αγγλίας. Κι αν κάποιος αφελής ρωτούσε γιατί έκαναν έτσι, αφού η διαφορά από τους διώκτες τους είναι μεγάλη, θα του λέγαμε να κοιτάξει καλύτερα την κατάσταση στην Premier League.

Η Τσέλσι έχει ένα ματς λιγότερο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ και απέχει επτά και οκτώ βαθμούς αντίστοιχα, αλλά αν δεν σκόραρε στο Λόφτους Ρόουντ στο λονδρέζικο ντέρμπι το μεσημέρι της Κυριακής, η διαφορά θα ήταν  μικρότερη. Στο πρόγραμμα της Τσέλσι μάλιστα υπάρχουν δύο παιχνίδια φωτιά, αυτά με τη Γιουνάιτεντ εντός και την Άρσεναλ εκτός μέσα σε μία εβδομάδα. Άρα τίποτα δεν έχει κριθεί, αφού με δύο ήττες, η ομάδα του Μουρίνιο θα βάλει τους διώκτες της στο κόλπο για τα καλά.

Εξετάζοντας, λοιπόν, το πρόγραμμα, καταλαβαίνει κανείς προς τι η τεράστια χαρά των Λονδρέζων για το «διπλό» στην έδρα της ΚΠΡ. Αφήστε που στο πρόγραμμα υπάρχει και το ματς με τη Λίβερπουλ (τρεις στροφές πριν από το φινάλε). Λογικό είναι λοιπόν ο Μουρίνιο να πανηγυρίζει έξαλα στο γκολ του Φάμπρεγκας και οι παίκτες της Τσέλσι να κάνουν σαν μικρά παιδιά με τη λήξη του κυριακάτικου αγώνα. Η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ πάνε τρένο και εκεί που όλα έδειχναν απλά για την Τσέλσι, δεν αποκλείεται να έχουμε δράματα. Αρκεί το Σάββατο, 18 Απριλίου να πάει η Μάντσεστερ μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ και να κάνει το «διπλό». Αν τα καταφέρει, ίσως τελικά να μην έπρεπε να έχουμε χλευάσει τον Φαν Χάαλ που προ εβδομάδων είπε πως η ομάδα του έχει ελπίδες για το πρωτάθλημα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα