Το σίριαλ «Κλάους» είχε αίσιο τέλος…

Τι σίριαλ «Κλάους», που μας απασχόλησε ολόκληρο το καλοκαίρι, είχε αίσιο τέλος… Ο Στέφανος Αθανασιάδης συμφώνησε με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και θα αγωνίζεται για το «Δικέφαλο του Βορρά» τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, δεν καταγράφηκε περίπτωση ποδοσφαιριστή που διαπραγματευόταν – και μάλιστα δημοσίως – την ανανέωση του συμβολαίου του για διάστημα σχεδόν… έξι μηνών! Ο Στέφανος Αθανασιάδης το κατάφερε, με τα γεγονότα να παρουσιάζουν ραγδαία εξέλιξη το τελευταίο 24άωρο. Πιο συγκεκριμένα, μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ο παίκτης εκλήθη εσπευσμένα σε ραντεβού από τη διοίκηση. Η μεταμεσονύχτια επαφή δεν απέφερε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα και ο παίκτης επέστρεψε στο σπίτι του δίχως να έχει συμφωνήσει στην πρόταση των Θεσσαλονικέων.

Το αποκάλυψε ο ίδιος, όταν κατά την αποχώρησή του, δήλωσε πως τα πάντα εξαρτώνται από τον ΠΑΟΚ. Όντως έτσι ήταν. Μετά από πολλές συζητήσεις και επαφές, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (12/9). Ο «Κλάους» συμφώνησε για νέο τετραετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τις 700 χιλιάδες ευρώ! Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία εξέλιξη που απέδειξε την ισχυρή θέληση της διοίκησης του ΠΑΟΚ να διατηρήσει τον διεθνή επιθετικό στο δυναμικό της ομάδας, καθώς η τελική πρόταση που του έγινε, αποτέλεσε υπέρβαση για τον προϋπολογισμό του συλλόγου, όπως είχε οριστεί ευθύς εξ αρχής από τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του. Όλα καλά λοιπόν, με τον Αθανασιάδη να συνεχίζει στον ΠΑΟΚ και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να κρατάει ένα παιδί που αναδείχθηκε από τα «σπλάχνα» της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα