Το συγκινητικό μήνυμα του ΛΕΠΑ μετά την επίσκεψη του στον Ψάλτη

Μία από τις πιο μεγαλύτερες μάχες της ζωής του δίνει εδώ και δέκα μέρες ο Στάθης Ψάλτης, και σύμφωνα με όσα ακούγονται από το περιβάλλον του, όλοι ελπίζουν πλέον σε ένα θαύμα.

Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν από τους πρώτους που έσπευσε κοντά του, με το που πληροφορήθηκε ότι μπήκε στον Άγιο Σάββα. Φεύγοντας όμως από το δωμάτιο που νοσηλεύεται ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός, ξέσπασε σε κλάματα, δείχνοντας να είναι συντετριμμένος από την κατάσταση του φίλου του. Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Λευτέρης Πανταζής έπιασε προσωπικά έναν έναν όλους τους γιατρούς, ζητώντας να κάνουν το καλύτερο για τον ηθοποιό, ενώ διαμήνυσε στη σύζυγό του πώς ότι χρειαστούν θα είναι δίπλα τους.

«Είναι δυνατός. Δεν χάνει το χαμόγελό του. Μάλιστα μου έκανε και χιούμορ για δικά μου προσωπικά ζητήματα που είδαν τελευταία τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά λυπάμαι που τον είδα έτσι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής σε όσους τον ρωτάνε για το πώς είναι ο Στάθης Ψάλτης.

Το βράδυ της Τετάρτης όμως μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook ο Λευτέρης Πανταζής, θέλησε να στείλει όλη τη θετική του ενέργεια για τον Στάθη Ψάλτη.

«Ξέρω ότι είσαι δυνατός έχεις δώσει τόσο αγώνα και πάντα έβγαινες νικητής ….η πίστη σου η αγάπη του κόσμου και η οικογένεια σου θα σε βοηθήσουν να νικήσεις στην μεγαλύτερη μάχη της ΖΩΗΣ σου»!.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα