Το συμβόλαιο του Νίνη στον Παναθηναϊκό και η διάψευση

Τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του Σωτήρη Νίνη με τον Παναθηναϊκό αποκάλυψε η εφημερίδα «Live Sport», αποδεικνύοντας ότι τα λεφτά δεν ήταν το κίνητρο για την επιστροφή του διεθνούς μέσου. Ωστόσο, οι “πράσινοι” διέψευσαν ότι αμείβεται με τόσο χαμηλές απολαβές, υποστηρίζοντας πως είναι ανάλογες των υπολοίπων παικτών.

Πιο αναλυτικά, ο Νίνης θα εισπράξει το ποσό των 25 χιλιάδων ευρώ μέχρι τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και από 100 χιλιάδες τα επόμενα δύο χρόνια. Όσον αφορά στα μπόνους, ο 24άχρονος ποδοσφαιριστής θα καρπωθεί 6.000 ευρώ αν αγωνιστεί στο 25% των αγώνων, 12.000 ευρώ αν αγωνιστεί στο 50% και 18.000 ευρώ, αν αγωνιστεί στο 75% και πάνω. Αυτά αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, για να ακολουθήσει η ανεπίσημη αντίδραση των ανθρώπων του “τριφυλλιού”, οι οποίοι θεώρησαν υποτιμητικά για τον παίκτη και την ομάδα, τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν.

Σε κάθε περίπτωση, αν ο Νίνης επιστρέψει στην κατάσταση που τον λάτρεψαν οι οπαδοί του «τριφυλλιού», η πράσινη ΠΑΕ θα θελήσει να του κάνει νέο συμβόλαιο, με αυξημένες αποδοχές, όπως συμβαίνει στην παρούσα φάση με τους Μπεργκ και Καρέλη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα