Το σχέδιο για τη Λιέγη

Η ώρα της αλήθειας και της… υπέρβασης για τον Παναθηναϊκό απέχει λίγα 24ωρα μακριά καθώς την Τετάρτη οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στο Βέλγιο τη Σταντάρ Λιέγης για τον γ’ προκριματικό γύρο του ChampionsLeague.

Το «τριφύλλι» θα παίξει τα… ρέστα του για ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκρισή του στα play-off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης σε ελληνικό έδαφος στις 5 Αυγούστου. Άλλωστε, η πρόκριση στους ομίλους του ChampionsLeagueθα είναι αναμφίβολα το κάτι θετικό, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός καθώς και η συμμετοχή στο EuropaLeague είναι επίσης ευπρόσδεκτη. Με πρόκριση επί της Σταντάρ Λιέγης οι «πράσινοι» θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους ομίλους του EuropaLeague, οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο σημαντικά είναι τα ματς κόντρα στους Βέλγους.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς της Τετάρτης και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο ή κάποια έκπληξη, υπάρχει κάποια δεδομένα ενόψει του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με σύστημα 4-4-1-1 και η μοναδική «μάχη» για μια θέση στην ενδεκάδα εντοπίζεται ανάμεσα στον Ντάνιελ Πράνιτς και τον Τάσο Λαγό, με τον δεύτερο να έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει βασικός.

Η πιθανότερη ενδεκάδα είναι: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (δεξιά), Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο (αριστερά), Μέντες και Λαγός ως αμυντικά χαφ, δεξιά ο Ζέκα, αριστερά ο Ατζαγκούν και ο Πέτριτς πίσω από τον Μπεργκ.

Από το επιθετικό δίδυμο, ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει συνεχή κίνηση ώστε να προκαλέσει σύγχυση στην ευάλωτη άμυνα των Βέλγων, γεγονός που θέλει να το εκμεταλλευτούν και οι Ατζαγκούν, Ζέκα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα