Το τελευταίο αντίο στον Π. Παντελίδη

«ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ» ΛΕΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ

Η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του Παντελή Παντελίδη που έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή, έκανε τους δικούς του ανθρώπους να πουν το ναι για να εκτεθεί η σορός του σε λαϊκό προσκύνημα.

Από τις 10 το πρωί του Σαββάτου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μπαίνουν στο ναό της Νέας Ιωνίας, όπου θα βρίσκεται η σορός του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Μεταμορφώσεως.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece δεν ήταν η υπερβολική ταχύτητα η αιτία του δυστυχήματος. Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, καθώς δεν ήταν αρκετά έμπειρος στο να οδηγεί τζιπ. Μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε αρχίσει να το οδηγεί, ενώ μέχρι πρότινος οδηγούσε σπορ διθέσια αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, η ταχύτητα που είχε αναπτύξει ήταν 60 χιλιόμετρα την ώρα, όμως έχασε τον έλεγχο μη μπορώντας να ελέγξει το κέντρο βάρος του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει στις προστατευτικές μπάρες, σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα