Το τετράπτυχο της επιτυχίας για τον Φορτούνη

Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Κώστα Φορτούνη, την ίδια στιγμή που η διοίκηση του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να καταθέσει μία πολύ καλή προσφορά για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου της με τον παίκτη.

Όπως αναφέρουν οι εφημερίδες, ο Φορτούνης βρίσκεται στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Γιουβέντους, η οποίος τον έχει δώσει εντολή σε συνεργάτη της να παρακολουθεί και να καταγράφει κάθε λεπτομέρεια που αφορά τον διεθνή Έλληνα μέσο.

Μετά τις Μονακό, Λέστερ και Λάτσιο, η «γηραιά κυρία» φέρεται να μπαίνει στο… κόλπο και να ετοιμάζει πρόταση για τον παίκτη ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν έτοιμη την προσφορά του για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με τον παίκτη, ώστε από τη μία να διασφαλίσει τα συμφέροντά του και από την άλλη να ανταμείψει το διεθνή μέσο.

Ποια είναι τα στοιχεία που εμφανίζει ο Κώστας Φορτούνης και έχουν εκτιμήσει οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης; Πρώτα απ’ όλα, πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν. Αυτό είναι σίγουρο. Από εκεί και πέρα, είναι νέος, γεγονός που συνεπάγεται ότι μπορεί να εξελιχθεί, αλλά και να αυξήσει την αξία του, γεγονός που τον καθιστά μία καλή επένδυση.

Τρίτον, είναι ένας μέσος που δημιουργεί και παράλληλα μαρκάρει. Με άλλα λόγια, έχει στοιχεία ολοκληρωμένου παίκτη, τα οποία μπορεί να εξελίξει. Τέταρτον, σκοράρει με πολλούς τρόπους. Ο Φορτούνης βάζει γκολ και από στημένες φάσεις, κάτι που ανεβάζει ακόμη περισσότερο την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα