Το τραβάει στα άκρα η Μπαρτσελόνα

Ενοχλημένοι με την ευαισθησία που δείχνει η FIFA με την ομάδα τους, φαίνεται να είναι οι άνθρωποι που διοικούν την Μπαρτσελόνα και επειδή δεν ξεχνούν την πρόσφατη παρέμβαση του Μπλάτερ και της παρέας του, δείχνουν αποφασισμένοι για αποχή από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων!

Η Μπαρτσελόνα ως πρωταθλήτρια Ευρώπης και σαφώς μεγαλύτερο όνομα της σχετικά νεοσύστατης διοργάνωσης που λαμβάνει χώρα κάθε Δεκέμβρη, αν απουσιάσει, θα δημιουργήσει τεράστιο πλήγμα στη διοργάνωση. Ωστόσο, η FIFA πρόσφατα έθεσε αυστηρότατους όρους όσον αφορά τις μετεγγραφές ανήλικων παικτών στις ευρωπαϊκές ομάδες, όρους που έπληξαν περισσότερο από κάθε σύλλογο στην Μπαρτσελόνα, που στηρίζεται στις Ακαδημίες της και στο τμήμα σκάουτινγκ σε όλον τον κόσμο.

Οι όροι αυτοί δεν επιτρέπουν εγγραφή ανήλικου σε μητρώα ομάδων αν δεν έχουν ευρωπαϊκή υπηκοότητα, αν δεν έχουν κλείσει τα 16, αν οι γονείς που μετακομίζουν στην πόλη δεν βρουν δουλειά (!) ή δεν έχουν κάποιο συγγενή να τους φιλοξενεί. Με αυτούς τους όρους, πολλά παιδιά της Μασία αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τη Βαρκελώνη κι αυτό δεν το ξεχνούν στην ομάδα!

Αν απουσιάσει από το τουρνουά η Μπαρτσελόνα θα αποτελέσει μεγάλη δυσφήμιση, ενώ τη θέση της θα πάρει η Γιουβέντους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα