Το «φάντασμα» του Σαρρή εξακολουθεί να… περιφέρεται!

Λεκτικοί διαξιφισμοί ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη και τον Γιώργο Βούρβαχη ξέσπασαν στο Δ.Σ. της Πέμπτης, με αφορμή το ποσό της αποζημίωσης που δικαιούνται οι συνεργάτες του Κλαούντιο Ρανιέρι!

Τις υποχρεώσεις που άφησε πίσω της η διοίκηση Σαρρή καλείται να αποπληρώσει η νυν διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία συνεδρίασε προκειμένου να αποφασίσει για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Στην ατζέντα περιλαμβανόταν και το θέμα της αποζημίωσης που δικαιούνται οι συνεργάτες του Κλαούντιο Ρανιέρι, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 300.000 ευρώ!

Όταν έθεσε το θέμα προς ψήφιση ο Γιώργος Γκιρτζίκης, υπήρξε έντονη αντίδραση από τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Σαρρή και αντιπροέδρου, Γιώργου Βούρβαχη, ο οποίος αρνήθηκε να εγκρίνει με την ψήφο του το ποσό της αποζημίωσης. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης εξέφρασε τον εκνευρισμό του, θυμίζοντας στον Βούρβαχη πως εκείνος ήταν στη διοίκηση Σαρρή και συναποφάσιζε, όταν υπεγράφησαν οι συμφωνίες με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ενώ ήταν γνώστης του θέματος.

Μετά τη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο παραγόντων, αποφασίστηκε η υπόθεση να μεταβιβαστεί προς διερεύνηση στη νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας, παρά την απειλή της άλλης πλευράς να προσφύγει στο CAS και να εκθέσει παγκοσμίως – για μία ακόμη φορά – το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ερώτημα που τίθεται λοιπόν, είναι το εξής. Όταν η διοίκηση Σαρρή υπέγραφε τις συμφωνίες με τον Κλαούντιο Ρανιέρι και τους συνεργάτες του, δεν ήξερε τι υπέγραφε; Όταν απομακρύνθηκε ο Ιταλός από το πόστο του, δεν γνώριζε ο κύριος Βούρβαχης ότι θα έπρεπε να αποζημιωθεί ο ίδιος, όπως και οι συνεργάτες του, βάσει όσων προβλέπονταν στα συμβόλαια; Για πόσο καιρό ακόμα θα πληρώνει η Ομοσπονδία τα… ευεργετήματα της διοίκησης Σαρρή, οι συνεργάτες του οποίου παραμένουν στην ΕΠΟ και… κάνουν πως δεν γνωρίζουν τι αποφάσιζαν;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα