Το φυσάνε και δεν κρυώνει…

Ο Ζαγοράκης κάνει την ντρίμπλα του αιώνα στον Λιζαραζού και σεντράρει. Ο Χαριστέας πατάει καλά, κάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στο «γάμα», αφήνοντας τον Μπαρτέζ «άγαλμα». Η Ελλάδα προκρίνεται στους «4» και λίγες μέρες αργότερα, πάλι με κεφαλιά του Άγγελου, κατακτά το Euro. Όλα αυτά πριν από δώδεκα χρόνια.

Η γαλλική αθλητική εφημερίδα «L’ Equipe», με αφορμή το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διεξάγεται στην πατρίδα τους, έψαξαν τις μεγαλύτερες προσωπικότητες όλων των διοργανώσεων και συμπεριέλαβαν σε αυτές τον Άγγελο Χαριστέα. Ο Έλληνας επιθετικός δεν έβαλε μόνο το γκολ κόντρα στους Γάλλους, αλλά σκόραρε και στον τελικό, ισοφάρισε και τους Ισπανούς και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας στη σπουδαία αυτή διοργάνωση που έμεινε στην ιστορία.

Ο Χαριστέας θέλησε να ευχαριστήσει τη γαλλική εφημερίδα και το έκανε μέσω ανάρτησής του στο διαδίκτυο: «Ευχαριστώ την εφημερίδα L’Equipe για την διάκριση. Το να αναγνωρίζει η κορυφαία αθλητική γαλλική εφημερίδα και να με κατατάσσει στους πρώτους 20 στην ιστορία του Εuro με κάνει πολύ χαρούμενο.

Μόνο που ακούγεται η Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο θετικά προς την Ευρώπη με κάνει περήφανο μια που έχουμε καταφέρει να ακούγεται μόνο για αρνητικά τα τελευταία χρόνια και δεν μιλάω για αθλητικούς λόγους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα