Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!

Μία από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής της έζησε το βράδυ της Πέμπτης η Μπαρ Ρεφαέλι, καθώς ντύθηκε νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, Άντι Έζρα.
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού, αρκετές λεπτομέρειες έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ξένα δημοσιεύματα, η 30χρονη καλλονή παντρεύτηκε με τον 40χρονο επιχειρηματία στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Ισραήλ, παρουσία 300 καλεσμένων. Όπως είναι φυσικό, εκτός από στενούς φίλους και συγγενείς, παρευρέθηκαν και πολλοί celebrities.

Η πρώην του Λεορνάντο Ντι Κάπριο φορούσε κατά την διάρκεια του μυστηρίου ένα Chloe νυφικό, ενώ στη δεξίωση άλλαξε και φόρεσε ένα φόρεμα του ίδιου οίκου.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης σε ένα από τα πιο ακριβά θέρετρα της χώρας, το «Beresheet Hotel» στο Carmel Forest, με θέα την… έρημο. Την Μπαρ Ρεφαέλι και τον Άντι Έζτρα πάντρεψε ο ραβίνος Ντόβιντ Γκρόσμαν, ενώ στην δεξίωση τραγούδησε ο διάσημος σταρ του Ισραήλ Arik Weinstein.

«H τελετή ήταν τόσο μαγική. Η περιοχή ήταν υπέροχη και η Μπαρ πιο ευτυχισμένη από ποτέ» ανέφερε πηγή στο E! News.
Υπενθυμίζεται ότι για το γάμο της η 30χρονη καλλονή είχε ζητήσει να … κλείσει για λίγες ώρες ο εναέριος χώρος, προκειμένου να μαγνητοσκοπηθεί από ψηλά η τελετή. Αν το αίτημά της έγινε αποδεκτό, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με αποτέλεσμα στη συνέχεια οι αρχές να αποσύρουν την έγκρισή τους.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα