Το ψυχωτικό επεισόδιο γνωστού τραγουδιστή με πληρωμένο «σκλάβο» του σεξ (εικόνες+βίντεο)

Για τα όσα άσχημα συνέβησαν εκείνο το βράδυ στο διαμέρισμά του και τον οδήγησαν για δεκαπέντε μήνες στη φυλακή, μίλησε για πρώτη φορά δημόσια ο διάσημος τραγουδιστής.

Αν και έχουν περάσει λίγα χρόνια από το μοιραίο εκείνο βράδυ, ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το μεγάλο κακό που προκάλεσε στον άγνωστο άντρα, που το μόνο που ήθελε ήταν να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του τραγουδιστή και μάλιστα επί χρήμασι, όχι όμως και να κινδυνεύσει η ζωή του. Ο πληρωμένος σκλάβος του σεξ, όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τη δουλειά τους οι άντρες ή γυναίκες που δίνουν τη συγκατάθεσή τους σε λίγο τραβηγμένα σεξουαλικά παιχνίδια, έναντι αμοιβής, πέρασε τα δεινά στα χέρια του Boy George. Ο τραγουδιστής που ήταν υπό την επήρεια της ηρωίνης και δεν είχε καμία συναίσθηση των πράξεών του, μετά τη σεξουαλική πράξη, και για όλο το βράδυ τον είχε δεμένο με χειροπέδες και τον μαστίγωνε.

«Είχα ψυχωτικό επεισόδιο. Τον είχα δέσει με αλυσίδες και τον μαστίγωνα. Ήμουν υπό την επήρεια ηρωίνης» ομολόγησε ο τραγουδιστής στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν, ξεσπώντας σε κλάματα, θυμούμενος τα πόσα άσχημα έκανε στον νεαρό άντρα, που λίγο έλειψε να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του. Ευτυχώς για εκείνον, κατάφερε να λυθεί και να φύγει τρέχοντας, φωνάζοντας σε βοήθεια.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=HwtBI2o_sTk

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα