Το όνομα… δίνει λύση στην «Αγιά Σοφιά»!

Στην ονοματοδοσία του γηπέδου καταφεύγει η ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να καλύψει μέρος του κόστους κατασκευής της «Αγιάς Σοφιάς», όταν και εφόσον ξεκινήσουν οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρότι οι εκκρεμότητες με την Πολιτεία και τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας δεν έχουν βρει τη λύση τους, η ΑΕΚ προχωρά το πλάνο της, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Η εκταμίευση των 20 εκατομμυρίων από το ΕΣΠΑ κάθε άλλο παρά σίγουρη θεωρείται και για τον λόγο αυτόν, η διοίκηση βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με μεγάλο σπόνσορα, ο οποίος θα αναφέρεται στην ονομασία του γηπέδου και βέβαια, θα καταβάλλει ένα πολύ υψηλό αντίτιμο για την προβολή που θα τυγχάνει.

Κάτι ανάλογο είχε συμφωνηθεί και για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό, όταν ο Ανδρέας Βγενόπουλος είχε δώσει 20 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αναφέρεται το όνομα της MARFIN. Βέβαια, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν προχώρησε ποτέ, ενώ τότε είχε δημιουργηθεί μεγάλη φασαρία από τους αδελφούς Γιαννακόπουλους, οι οποίοι δεν δέχονταν να αναφέρεται η MARFIN στην ονομασία του νέου γηπέδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα