Το 13ο κομμένο πόδι μέσα σε 10 χρόνια ξέβρασε η θάλασσα στον Καναδά

Μυστήριο φαίνεται να παραμένουν, τα κομμένα πόδια που ξεβράζονται από την θάλασσα του Καναδά. Αντιμέτωπος με το φρικιαστικό θέαμα, βρέθηκε κάτοικος της Βρετανικής Κολομβίας, ενώ έκανε βόλτα με τον σκύλο του στην παραλία όταν είδε ένα παπούτσι με ένα κομμένο πόδι μέσα.

Να σημειωθεί ότι είναι το 13ο που ξεβράζεται τα τελευταία 10 χρόνια. Η ιατροδικαστική υπηρεσία δήλωσε «Η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι πρόκειται για ανθρώπινα υπολείμματα και θα προβούμε σε περαιτέρω τεστ τις επόμενες εβδομάδες».

Σε καμία από τις προηγούμενες περιπτώσεις δεν έχει διαπιστωθεί εγκληματική πράξη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες. Στην ερώτηση που τέθηκε στον ιατροδικαστή, γιατί τόσα κομμένα πόδια, αρνήθηκε να μιλήσει.

Στο παρελθόν πάντως, είχε επιβεβαιωθεί ότι και τα 12 πόδια που είχαν εντοπισθεί είναι ανθρώπινα ενώ ανήκουν σε έξι διαφορετικά άτομα. Επίσης, η ιατροδικαστική υπηρεσία είχε πει ότι «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι αυτές (οι περιπτώσεις) συνδέονται με κάποιο τρόπο».

Παρ’ όλα αυτά, τα θύματα δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Το 2016, ο ιατροδικαστής Matt Brown είχε δηλώσει ότι «Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποσπάσουμε κάποια άλλη πληροφορία από τη στιγμή που το παπούτσι μπήκε στο θαλασσινό νερό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα