«Το 2014 θα είναι η αρχή μιας καινούργιας εποχής για την Κ. Μακεδονία»

Μπαράζ επαφών είχε το Σάββατο ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, μετά το πέρας των συνομιλιών με κυβερνητικά στελέχη έστειλε μήνυμα τονίζοντας πως «το 2014 με τη βοήθεια όλων θα είναι η αρχή μιας καινούργιας εποχής για την Κεντρική Μακεδονία».

Ειδικότερα, συνεχείς συσκέψεις με κυβερνητικά στελέχη για το μέλλον της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είχε ο Γιάννης Ιωαννίδης. Στις συναντήσεις αυτές ενημερώνεται για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν σε τομείς κυβερνητικής δράσης αλλά και για τις λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν και ταλαιπωρούν τους πολίτες της περιοχής.

Σε αυτό το πλαίσιο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε πολύωρη συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα Συντονισμού της Κυβέρνησης Δημήτρη Βαρτζόπουλο για θέματα Κυβερνητικής Πολιτικής και με τον Αντιπρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Αλέκο Κόκκαλη. Με τον κ. Κόκκαλη εξέτασαν θέματα σχετικά με την χρηματοδότηση των Δήμων και της Περιφέρειας στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» και τα καινούργια έργα που έχουν προκηρυχθεί για το 2014 και για όλους τους άξονες προτεραιότητας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα