Το American Dream… του Σαμαρά

Ο Γιώργος Σαμαράς είχε βάλει σκοπό να κάνει το… αμερικάνικο όνειρο πραγματικότητα και το πέτυχε, έστω και με… εκπτώσεις. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός υπέγραψε στη θυγατρική της ισπανικής Ράγιο Βαγιεκάνο στις ΗΠΑ, τη Ράγιο Οκλαχόμα Σίτι, η οποία αγωνίζεται στη β’ κατηγορία του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Ο διεθνής παίκτης βρισκόταν χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, μετά την αποχώρησή του από την Αλ Χιλάλ, στην οποία αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού από την αγγλική Γουέστ Μπρόμγουιτς.

Η Ράγιο Οκλαχόμα ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Γιώργου Σαμαρά, επικυρώνοντας τη συμφωνία που είχαν συνάψει οι δύο πλευρές το προηγούμενο διάστημα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και τυχεροί που καταφέραμε να υπογράψουμε ένα παίκτη όπως ο Σαμαράς. Έχει παίξει σε κορυφαία πρωταθλήματα και είναι ευλογία να τον έχουμε στην ομάδα μας. Η εμπειρία του και το ταλέντο του είναι μοναδικά», ήταν τα λόγια του Άλεν Μαρτσίνα, τεχνικού της Σίτι.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σαμαράς σχολίασε: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην ομάδα. Θα δουλέψουμε σκληρά και ελπίζω να είμαστε πρώτοι στο ΝΑSL».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα