“Το Grexit θα φύγει από το τραπέζι όταν η Ελλάδα σταθεί εκ νέου στα πόδια της”

Το Grexit θα φύγει από το τραπέζι όταν η Ελλάδα σταθεί εκ νέου στα πόδια της, τονίζει με νόημα η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο Βήμα fm. H βουλευτής της Ν.Δ. υπογράμμισε ακόμη ότι «Η Ελλάδα δεν αντέχει δεύτερη φορά την περιπέτεια του 2015» και τόνισε ότι «μια τέτοια εξέλιξη, όπως ομολογούν και οι υπουργοί της κυβέρνησης, θα είναι καταστροφή για τη χώρα και την οικονομία».

Η συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας της ΝΔ, λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη του 10ου συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εμμένει ότι η παράταξή της θα ζητεί διαρκώς την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Υποστηρίζει ακόμη ότι «ο τόπος δεν αντέχει άλλο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» και εκτιμά ότι «εάν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση σε λίγο η ζημιά θα είναι ανεπανόρθωτη». Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα και σημειώνει ότι έχει ενημερωθεί σχετικά και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η επισήμανσή της ότι «το Grexit θα φύγει από το τραπέζι όταν η Ελλάδα σταθεί εκ νέου στα πόδια της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα