Το STAR ανακοίνωσε τους Καραβάτου – Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης επιστρέφουν στα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς από τη νέα σεζόν θα μας λένε καλημέρα μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Το κανάλι της Κ.Κηφισιάς ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την συνεργασία του με το δίδυμο στη ζωή και την τηλεόραση. Μετά από χρόνια, το STAR επιστρέφει στη ζώνη 10-1 με ψυχαγωγική εκπομπή, καθώς το LIVE U της Πόπης Τσαπανίδου, αποτελεί παρελθόν, όπως είχαμε γράψει εδώ και αρκετές εβδομάδες και φιλοδοξεί να κερδίσει το στοίχημα με το κοινό.

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, η Κατερίνα Καραβάτου μιλώντας για τη νέα της συνεργασία: «Eίμαι ενθουσιασμένη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα στο Star. Ανυπομονώ να ξαναβρεθούμε, όλοι μαζί και πάλι, από τη νέα σεζόν για να περάσουμε παρέα τα πρωινά μας». Το ίδιο ευχαριστημένος από την εξέλιξη των πραγμάτων και ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης: «Νέα χρονιά, νέα πρωινή εκπομπή με την εγγύηση του τηλεοπτικού σταθμού Star. Εδώ, μαζί σας, με πολύ κέφι και υπέροχη παρέα για τα καλύτερα πρωινά μας. Ραντεβού τη νέα σεζόν!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα