Το Sustainability Forum 2015 ανακοίνωσε η Global Sustain

Για τέταρτη συνεχή χρονιά η Global Sustain διοργανώνει το “Sustainability Forum 2015, a training, networking and professional development event”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου, στις εγκαταστάσεις του OTEAcademy, στην Αθήνα.

Στο Forum θα συμμετάσχουν, όπως κάθε χρονιά, διεθνούς φήμης ομιλητές και ειδικοί σε θέματα αειφορίας, από οργανισμούς όπως: GRI, Principles for Responsible Investing, Cambridge University, Berlin University, Unilever, AHC Group, LNE Group, British Telecom, Municipal Waste Europe, κ.ά, οι οποίοι μέσα από εξειδικευμένα εργαστήρια και συνεδρίες θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες.

Το φετινό Forum θα επικεντρωθεί στα εξής θέματα:

-Παγκόσμιες τάσεις αειφορίας και επιχειρηματική καινοτομία.

-Το σχέδιο Sustainable Living Plan της Unilever για την αειφορία.

-Κυκλική οικονομία και διαχείριση απορριμμάτων.

-Επιχειρήσεις της νέας οικονομίας. Κριτήρια αειφόρων επενδύσεων στις αξίες των μετοχών και τάσεις.

-Δημιουργία κοινωνικής και επιχειρηματικής αξίας.

-Χρηματοδότηση έργων αειφορίας μέσω του Horizon 2020 και άλλων επιδοτούμενων προγραμμάτων.

-Το GRI στη διαδικασία λήψης αποφάσεων αειφορίας. Το G4 και τα GRI Corporate Leadership Groups για τους ενοποιημένους απολογισμούς και το Reporting 2025.

-Ενεργειακή αποδοτικότητα και ISO50001.

-Υπεύθυνες επενδύσεις, o ρόλος των επενδυτών και εταιρική διακυβέρνηση.

-Επιτυχία στην αειφορία μέσω της βελτιστοποίησης της εταιρικής υγείας.

Το Sustainability Forum απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την αειφορία, όπως: υπεύθυνοι αειφορίας & ΕΚΕ, υπεύθυνοι ανθρώπινου δυναμικού, υπεύθυνοι μάρκετινγκ, ειδικοί επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, περιβαλλοντολόγοι, μηχανικοί περιβάλλοντος, ειδικοί ποιότητας, μηχανικοί ΙΤ, νομικοί, επενδυτές, στελέχη MKO, φοιτητές κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εγγραφές και χορηγικές δυνατότητες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://sustainabilityforum.gr/.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, ενώ το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από το ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα