Τράμπα… διαβόλων για τη γραμμή κρούσης!

Τραυματισμοί, αφλογιστία, είναι και πολλά τα λεφτά… Αναφερόμαστε στους τρεις βασικούς λόγους που επικαλούνται οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να δικαιολογήσουν την απόφασή τους να… επιστρέψουν τον Ρανταμέλ Φαλκάο στη Μονακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα διατηρήσουν τον Κολομβιανό επιθετικό στο δυναμικό τους μέχρι το καλοκαίρι και τότε, οπότε έτσι και αλλιώς λήγει ο δανεισμός του, θα τον αφήσουν να επιστρέψει στη Μονακό, καθώς δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα των 60 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Στη θέση του, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα έρθει ο Έντινσον Καβάνι! Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται δυσαρεστημένος στην ομάδα του Παρίσιου, διότι μονίμως βρίσκεται στη σκιά του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχουν γίνει ήδη οι απαιτούμενες επαφές με τις εμπλεκόμενες πλευρές και έχει ξεκινήσει η διαπραγμάτευση σε όλα τα επίπεδα.

Όσον αφορά τον Φαλκάο, ο Κολομβιανός σαφώς και θέλει να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εξάλλου, το έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη και μάλιστα επιχείρησε να πιέσει τους «κόκκινους διάβολους», προκειμένου να τελειώσουν από τώρα το θέμα του. Υπολόγισε, ωστόσο, χωρίς τον… ξενοδόχο Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να δώσει περαιτέρω πίστωση χρόνου στον Φαλκάο.

Στην πορεία, βέβαια, ενδεχομένως να υπάρξουν ανατροπές. Ο Ρανταμέλ Φαλκάο θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του να μεταπείσει τον Ολλανδό προπονητή, ο οποίος, όμως, είναι γνωστός για τις εμμονές του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα