«Τράμπα» Πογκμπά με Ντι Μαρία θέλει η «Γιούβε»!

Η Γιουβέντους ανταποκρίθηκε στο… κάλεσμα της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Πολ Πογκμπά, προτείνοντας «τράμπα» του διεθνούς Γάλλου χαφ, με τον Αργεντινό Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος βρίσκεται στο κατώφλι της εξόδου από την ομάδα της Μαδρίτης!

Όπως όλα δείχνουν, το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα θερμό σε επίπεδο μεταγραφών. Μία από τις υποθέσεις που απασχολούν εδώ και καιρό την επικαιρότητα, αφορούν στην ενδεχόμενη μετακίνηση του Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος χαφ, που έφυγε ως… ανεπαρκής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανίζεται πλέον, ως ο πληρέστερος μέσος στον κόσμο! Ήδη, μεγάλες ομάδες έχουν κτυπήσει την πόρτα της Γιουβέντους, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις των Ιταλών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία, η διοίκηση της «Γιούβε» πρότεινε στους Μαδριλένους την ανταλλαγή του Πογκμπά με τον Ντι Μαρία. Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Αντόνιο Κόντε, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Αργεντινός ακραίος μπορεί να φορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα και όπως φαίνεται, έχει έτοιμο και το πλάνο απόκτησής του. Η Ρεάλ αποτιμά την αξία του Ντι Μαρία στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, τα λεφτά είναι πολλά και για το λόγο αυτό, η Γιουβέντους πρότεινε την «τράμπα» μεταξύ των δύο παικτών. Η ομάδα του Τορίνο έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να πουλήσει τον Πογκμπά πριν το επόμενο καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το 2016 και θεωρείται βασικό στέλεχος της 11άδας.

Ωστόσο, η εμπλοκή της περίπτωσης Ντι Μαρία, αλλάζει τα δεδομένα, καθώς η Γιουβέντους προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να ενισχύσει το δυναμικό της με έναν ακραίο επιθετικό. Η συγκυρία της ενδεχόμενης αποχώρησης του Αργεντινού από τη Ρεάλ Μαδρίτης ανοίγει το δρόμο για την αλλαγή πλεύσης των Ιταλών, οι οποίοι συζητούν την παραχώρηση του Πογκμπά, με αντάλλαγμα τον Ντι Μαρία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα