«Τράμπα» Τσεχ με Κεντίρα προτείνει ο Μουρίνιο!

Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις, ιδέες, προτάσεις και… πάρα, πάρα, πάρα πολύ χρήμα! Με κεκτημένη ταχύτητα από το καλοκαίρι, οι ευρωπαϊκές ομάδες προγραμματίζουν την ενίσχυσή τους ενόψει Ιανουαρίου, εμφανίζοντας… άγριες διαθέσεις!

Βασικό πρόσωπο του μεταγραφικού παζαριού, αναμένεται να είναι ο Σάμι Κεντίρα. Ο Γερμανός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, γεγονός που μειώνει αισθητά την τιμή του, για τους επίδοξους «μνηστήρες» του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, ο διεθνής άσος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της Τσέλσι. Ο Πορτογάλος θέλει να συνδυάσει το ενδιαφέρον της «βασίλισσας» για τον Πέτερ Τσεχ, προτείνοντας την ανταλλαγή των δύο παικτών.

Να σημειώσουμε ότι ο Σάμι Κεντίρα ενδιαφέρει τόσο την Άρσεναλ, με την οποία εμφανίζεται να έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία, όσο και τις Μπάγερν Μονάχου και Μίλαν. Όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος, οι επαφές στο παρασκήνιο εντείνονται, συμφωνίες κλείνονται και η ένταση αυξάνεται, με φόντο έναν πακτωλό εκατομμυρίων, τα οποία αναμένεται να αλλάξουν χέρια και στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα