Τρέλα για το 10 στη φανέλα!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσες εμφανίσεις πουλάνε οι ομάδες κάθε σεζόν; Μιλάμε για τις μεγάλες και εμπορικές ομάδες με κόσμο που λατρεύει να φοράει την εμφάνιση στο γήπεδο, αλλά και στη βόλτα του.

Για όσους απορούν, πέρσι ο ΠΑΟΚ πούλησε 10.000 ασπρόμαυρες φανέλες. Και ο λόγος που συχνά-πυκνά η εταιρίες ένδυσης αλλάζουν το στυλ της εμφάνισης είναι για να πουληθούν και οι νέες την επόμενη σεζόν. Μόνο που φέτος, ο προγραμματισμός πρέπει να αλλάξει. Διότι αν πέρσι διατέθηκαν 10.000 φανέλες, φέτος, η ζήτηση μόνο για τη φανέλα με το 10 και το όνομα Μπερμπάτοφ είναι τεράστια.

Η ΠΑΕ έδωσε εντολή στην εταιρία ένδυσης να τυπώσει άλλες 4.000 εμφανίσεις με το όνομα Μπερμπάτοφ, καθώς οι 10.000 που βγήκαν στις μπουτίκ του ΠΑΟΚ τείνουν να εξαφανιστούν. Και στην ΠΑΕ γνωρίζουν πολύ καλά πως μία ή δύο μεγάλες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, μπορούν κάλλιστα να πολλαπλασιάσουν τη ζήτηση. Άλλωστε, την επόμενη εβδομάδα υπάρχει μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα με την ΑΕΚ, το πρώτο με τον Μπερμπάτοφ μέλος της ομάδας. Δεν αποκλείεται να «φύγουν» οι 4.000 εμφανίσεις μόνο εκείνη τη μέρα.

Πάντως, στο Δικέφαλο δεν κάνουν υπερβολές και περιμένουν  να δουν τη ζήτηση για να προχωρήσουν και σε άλλες παραγγελίες. Πριν από κάποια χρόνια, η ΑΕΚ τύπωσε το όνομα του Ριβάλντο σε 70.000 περίπου φανέλες και φυσικά οι περισσότερες έμειναν στα αζήτητα, με την πράξη αυτή να δημιουργεί και οικονομικό πλήγμα στην τότε ΠΑΕ!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα