Τρέλα η Λίβερπουλ με τον Κλοπ!

Απίστευτο και όμως… γερμανικό! Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ κατατρόπωσε τη Μάντσεστερ Σίτι με 1-4 μέσα στην έδρα της και απέδειξε ότι μπορεί να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα από φέτος!

Απέχει μόλις οκτώ βαθμούς από τη Λέστερ (που κάποια στιγμή αναμένεται να κατρακυλήσει στη βαθμολογία) και επτά από τη Γιουνάιτεντ, διαφορές που στην Αγγλία δεν λένε τίποτα απολύτως. Μάλιστα, την επόμενη αγωνιστική οι δύο αυτές ομάδες παίζουν μεταξύ τους, άρα θα χαθούν βαθμοί.

Η Λίβερπουλ που παίζει εκπληκτικά τις αντεπιθέσεις εκτός έδρας με τους μεγάλους, αποδεικνύει ότι έχει τη φανέλα για να κοντράρει τον οποιοδήποτε και είναι θέμα εμφύσησης νοοτροπίας και καλύτερης τακτικής στα τα εντός έδρας με τις μικρότερες ομάδες, προκειμένου και σε αυτά να έρχονται τα τρίποντα. Στη Γερμανία, οι φιλοξενούμενοι δεν κλείνονται ποτέ, κάτι που επέτρεπε στις ομάδες που σχεδιάζονταν για να παίζουν αντεπιθέσεις να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά στην Αγγλία δεν είναι έτσι τα πράγματα, οπότε ο Κλοπ πρέπει να βρει δύο συστήματα για την ομάδα του…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα