“Τρέχεις” με Attica Bank

Μέγας χορηγός του 3ου Run & Fun Grand Prix (σειρά αγώνων τρεξίματος με βαθμολογία και κατάταξη) που διεξάγεται σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «ΕΥΕΞΙΑ» και με πέντε δήμους της Αθήνας, ανέλαβε η Attica Bank.

Οι αγώνες αυτοί έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στηρίζουν τα «Παιδικά Χωριά SOS», το «Άλμα της Ζωής» (Πανελλήνιος σύλλογος γυναικών με καρκίνο του μαστού) και το «Μπορούμε» (καμία μερίδα φαγητού χαμένη), διαθέτοντας μέρος των εσόδων στους παραπάνω οργανισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό, η Attica Bank καλεί όλον τον κόσμο να συνεισφέρει, λαμβάνοντας μέρος στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν τις παρακάτω ημερομηνίες:

– Α΄ ΑΓΩΝΑΣ: 24 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2016, ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

– Β΄ ΑΓΩΝΑΣ: 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΔΗΜΟΣ ΠΕΥΚΗΣ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ

– Γ΄ ΑΓΩΝΑΣ: 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

– Δ΄ ΑΓΩΝΑΣ: 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

– Ε΄ ΑΓΩΝΑΣ: 22 ΜΑΙΟΥ 2016, ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να συμμετάσχουν στα 5 ή στα 10 χλμ., είτε ατομικά (με συνολική βαθμολογία το σύνολο των 3 καλύτερων αγώνων) είτε ομαδικά με 5 άτομα (με συνολική βαθμολογία και κατάταξη των 3 καλύτερων αγώνων).

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες τις εγγραφές και τα έπαθλα που διατίθενται στην ιστοσελίδα http://www.feelgoodsports.gr/.

ATTICA NEWS

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα