Τρέχει με 125 και συνεχίζει ο Λουκάκου!

Είναι φανταστικός σκόρερ! Πέτυχε ένα ακόμη χατ-τρικ στην καριέρα του (μέσα σε 11 λεπτά) και είναι να απορεί κανείς πως κατάφερε η Έβερτον να τον κρατήσει για μία ακόμη σεζόν.

Ο 23χρνος Ρομελού Λουκάκου έφτασε τα 125 γκολ στην καριέρα του και μάλιστα σε τοπ διοργανώσεις. Τα 33 στο πρωτάθλημα Βελγίου, τα 46 στην Premier League, 10 στο Κύπελλο και στο Λιγκ Καπ Αγγλίας και άλλα 16 στο Champions League και στο Europa League.

Τι είχαν καταφέρει μεγάλοι επιθετικοί στην ίδια ηλικία; Ο Ρονάλντο είχε πετύχει 110 γκολ, ο Σουάρες 107, ο Ρούνεϊ 100 και ο Ιμπραήμοβιτς μόλις 65. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ήδη αγωνιστεί με την Εθνική του ομάδα 51 φορές (!), έχοντας σκοράρει 16, εκ των οποίων τα μισά μέσα στο 2016. Μιλάμε για θωρηκτό.

Πέρσι τέτοια εποχή η χρηματιστηριακή του αξία ανερχόταν στα 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά σήμερα έχει διπλασιαστεί. Η Έβερτον μάλλον τον κρατάει και δεν τον μοσχοπουλάει, μήπως καταφέρει επιτέλους με αυτόν στην κορυφή της επίθεσης και με σύμμαχο το Μιραλάς, να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League. Φέτος ίσως είναι η χρονιά της. Με τρεις νίκες και μία ισοπαλία είναι δεύτερη και έχει κατορθώσει το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Εννοείται πως ο Λουκάκου θα τεθεί αντιμέτωπος με την ελληνική άμυνα τον άλλο μήνα στο ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ και σίγουρα το έργο του Μανωλά, του Παπασταθόπουλου και των άλλων παιδιών θα είναι πολύ δύσκολο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα