«Τρέχει» να μπει στη ρύθμιση ο ΠΑΟΚ!

Αποφασισμένος να… καθαρίσει το συντομότερο δυνατό με τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων εμφανίζεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, δίνοντας εντολή να ξεκινήσει η διαδικασία από τη Δευτέρα (20/4).

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου του Βορρά» δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια που δίνει ο νόμος για την υπαγωγή μέχρι τις 26 Μαΐου. Στόχος του είναι να ενταχθεί η ΠΑΕ στη ρύθμιση των 100 δόσεων άμεσα και να ξεκινήσει μία νέα εποχή, δίχως τα βάρη του παρελθόντος.

Η πρώτη κίνηση που πρέπει να γίνει, είναι να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις στον αρμόδιο φορέα, ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος του αιτήματος και να μην προκύψουν εμπλοκές.

Η δεύτερη κίνηση, που θα εξελίσσεται παράλληλα με την πρώτη, θα είναι η απόσυρση της ΠΑΕ από τις 43(!) υποθέσεις που εκκρεμούν στα δικαστήρια, αναφορικά με τα χρέη του παρελθόντος.

Ακολούθως, από Δευτέρα (20/4) καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ξεκινήσει η διαδικασία υπαγωγής στην ευνοϊκή ρύθμιση, θα κατατεθούν τα απαιτούμενα ποσά και η όλη ιστορία θα ανήκει στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα