«Τρέχει» τις εξελίξεις για προπονητή ο ΠΑΟΚ

Ειλλημένη απόφαση αποτελεί η απομάκρυνση του Ιγκόρ Τούντορ από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, μετά και την ήττα στην Κομοτηνή, η οποία επισπεύδει τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να προχωρήσουν άμεσα οι επαφές με τους υποψήφιους αντικαταστάτες, ώστε, ει δυνατόν, ο Κροάτης να απομακρυνθεί από τον πάγκο πριν την έναρξη των play off.

Οι Θεσσαλονικείς μετρούν εννιά αγώνες χωρίς νίκη μακριά από την Τούμπα, με την τελευταία τους επικράτηση να είναι εκείνη επί της Ντόρτμουντ στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.  Παράλληλα, το σερί γίνεται ακόμα πιο δύσκολο για τον «Δικέφαλο του Βορρά», αν υπολογίσουμε πως σε 23 έχουν μόνο έξι νίκες.

Το κλίμα για τον Κροάτη τεχνικό έχει γίνει ιδιαίτερα βαρύ και για άλλη μια φορά δείχνει πως έχει χάσει τον έλεγχο των «ασπρόμαυρων» αποδυτηρίων. «Γιατί πρέπει να παραιτηθώ; Η ευθύνη είναι δική μου και των παικτών και του συλλόγου. Ίσως αυτή η οπτική να μην σας αρέσει. Πρέπει να δούμε αν αυτοί οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα, μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω σήμερα. Ίσως και να μην μπορούν…», είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του, σε μία προσπάθεια να μοιράσει τις ευθύνες σε όλους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα