Τρία ματς, δύο… κραξίματα και ένα ντέρμπι!

Ούτε ένα μήνα δεν έχει συμπληρώσει στην Ελλάδα ο διεθνής Πορτογάλος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος πρόλαβε και έζησε ότι δεν είχαν ζήσει όλο το προηγούμενο διάστημα σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του στον «Δικέφαλο του Βορρά»!

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής ήρθε στην Ελλάδα με διαφορετικές βλέψεις, καθώς του ανέλυσαν ένα πλάνο που περιελάμβανε διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ευρωπαϊκές πορείες και μεγάλες στιγμές. Αντί γι’ αυτό, ο Πορτογάλος έχει βρεθεί αντιμέτωπος με δύο… λαϊκά δικαστήρια και ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο γινόταν… κόλαση!

Σε τρία ματς, τρεις… πόλεμοι για τον Ρικάρντο Κόστα, ο οποίος αλλιώς του περιέγραψαν την κατάσταση και αλλιώς τη βρήκε. Και η αλήθεια είναι ότι μέχρι πριν λίγες μέρες, τα «λαϊκά δικαστήρια» έτειναν να χαθούν στη λήθη του χρόνου για την ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς ήταν όλοι ενωμένοι στον κοινό στόχο.

Ο Ρικάρντο Κόστα εξέφρασε τον εντονότατο προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί και ιδιαίτερα για τον… κίνδυνο που διατρέχει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, από τους οπαδούς της ομάδας του. Μιλώντας στο περιβάλλον του, χαρακτήρισε αδιανόητα όσα συμβαίνουν και εκδήλωσε την επιθυμία να μιλήσει με τη διοίκηση, προκειμένου να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα