Τρίζει η καρέκλα του Μπενίτεθ, φήμες για Ζιντάν

Εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένονται τις αμέσως προσεχείς ημέρες, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του «El Clasico» με την Μπαρτσελόνα. Ο Ράφα Μπενίτεθ δείχνει να μετράει μέρες στον πάγκο της «βασίλισσας», ενώ τα ισπανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τον Ζινεντίν Ζιντάν ως πρώτο υποψήφιο για τη διαδοχή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τύχη του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο των Μαδριλένων έχει ήδη κριθεί, καθώς φέρεται να έχει χάσει την αποδοχή και την εμπιστοσύνη των παικτών του, πολύ δε περισσότερο της μεγάλης ντίβας, του Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσματα της τρέχουσας περιόδου, ο Ράφα Μπενίτεθ έχει περιέλθει σε καθεστώς δυσαρέσκειας έναντι της διοίκησης, με τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ να αποφασίσει τις επόμενες ημέρες το τι μέλλει γενέσθαι.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Πέρεθ θα μιλήσει με τους συνεργάτες του και ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, κατά πάσα πιθανότητα θα αποφασίσει την απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ από τον πάγκο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι διάδοχος του Ισπανού θα είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος καθοδηγεί τις μικρές ομάδες των Μαδριλένων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα