Τρίποντο… οξυγόνο η ΑΣΑ, 1-0 τη Σπάρτη

Αντλώντας σε ένα ακόμα φετινό παιχνίδι δύναμη από την έδρα της, η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 της Σπάρτης και απομακρύνθηκε από την ουρά της βαθμολογίας της Football League.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητες και σε αυτό συνέβαλε ο κακός αγωνιστικός χώρος, ο οποίος σε αρκετά σημεία του ήταν λασπωμένος λόγω της χιονόπτωσης των προηγούμενων ημερών.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή, Στο 7’ το σουτ του Σταμάτακη δεν βρήκε στόχο ενώ την ίδια τύχη είχε και αυτό του Γουόρντεν στο 26’ για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά ωστόσο δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί. Στο 67’ ο Γιώργος Βαζάκας πέρασε στο ματς τον Χαντζάρα και εκείνος τον δικαίωσε επτά λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα στο 74’, μετά από επέμβαση του Μακρυωνίτη, πλάσαρε εύστοχα για το 1-0, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

ΑΣΑ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Σταματάκης (81’ Μπούσδρας), Ρουσσάκης, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά (90+1’ Μασούρας), Ποζατζίδης, Τζέκος, Πλαβούκος, Κονέ (67’ Χαντζάρας).

 

ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Γραικός (88’ Τσιμότζι), Μπαρέττας (79’ Μπέλης), Γουόρντεν, Ράνος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα