Τρίποντο παραμονής η Λαμία!

Μετά από τρεις σερί ήττες και συνολικά οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη, η Λαμία επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας 1-0 εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης και βρέθηκε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Αρκάδες άγγιξαν το 0-1 στο 28′, όταν ο Κυριακόπουλος επιχείρησε στο δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τη μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι και να φεύγει άουτ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τα δοκάρια στο 62′ με κεφαλιά του Μπούντνικ, όμως δέκα λεπτά αργότερα βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Παπαδόπουλος έκανε το βολέ, ο Καραγιάννης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, πρόλαβε και τσίμπησε τη μπάλα πριν τη μπλοκάρει ο Αθανασιάδης και έκανε το 1-0. Ο Αστέρας έψαξε την ισοφάριση, όμως η Λαμία κράτησε μέχρι το τέλος.

ΛΑΜΙΑ: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Ορτέγκα (70′ Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Πίτι (58′ Ακόστα), Βάντερσον (80′ Κουτρομάνος), Μπούντνικ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Μπέρτος (75′ Γκοντό), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Τόνσο, Ντούντου (81′ Μαντίντα), Ισνάλντο (46′ Κότσιρας), Μανιάς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα