Τρίτη ήττα με 3-2 για την ΑΕΚ

 

Με κάθε πιθανό 3-2 έχει χάσει φέτος η ΑΕΚ. Πριν αναλάβει ο Μανόλο Χιμένεθ, η Ένωση είχε ηττηθεί με το συγκεκριμένο σκορ στην Τρίπολη και στο Αγρίνιο.

Με τον Αστέρα η ΑΕΚ προηγήθηκε 0-1, βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-1, ισοφάρισε, αλλά τελικά δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 81’. Με τον Παναιτωλικό η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ, το «γύρισε», αλλά στο τέλος δέχθηκε δύο γκολ και έχασε πάλι με 3-2 (το τρίτο ο Μάκος στο 82’).

Με τον Παναθηναϊκό η διακύμανση ήταν διαφορετική, το 0-2 έγινε 2-2 και 2-3 στο 90’. Η ΑΕΚ έχει δεχθεί περισσότερα από ένα γκολ σε επτά ματς φέτος, αφού πέραν από τις τρεις ήττες με το ίδιο σκορ έχει χάσει 3-0 από τον Ολυμπιακό κι έχει φέρει επώδυνες ισοπαλίες 2-2 με τον Ατρόμητο και τον Ηρακλή (και 2-2 στο Κύπελλο με την Καρδίτσα).

Η ΑΕΚ είχε ηττηθεί τρεις φορές με 3-2 και στο πρωτάθλημα 2001-2002 (από ΠΑΟΚ, Ηρακλή και ΟΣΦΠ), ενώ με το ίδιο σκορ είχε χάσει ο Μανόλο Χιμένεθ στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το 2011, μόνο που τότε το 2-3 είχε χαρίσει την πρόκριση στην ΑΕΚ (με γκολ του Μίτσελ στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα