Τραγική η ΑΕΚ στο Νόβγκοροντ και ήττα 86-79 από τη Νίζνι

Έχυσε την καρδάρα με το γάλα η ΑΕΚ, αφού μετά από ένα θαυμάσιο επιθετικά πρώτο  ημίχρονο, παρουσιάστηκε τραγικότερη των ποιημάτων του Αισχύλου στην επανάληψη και ηττήθηκε από την Νίζνι με 86-79.

Η ΑΕΚ έπαιξε χωρίς τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη λόγω σφυξίματος στη γάμπα, αλλά στο πρώτο ημίχρονο οι συμπαίκτες του με ομαδική δουλειά βάλθηκαν να καλύψουν το κενό του, με τους Ρώσους να είναι απροετοίμαστοι στα σχήματα που παρέταξε ο Ντράγκαν Σάκοτα. Στην επανάληψη, όμως, οι γηπεδούχοι κατάλαβαν τι όφειλαν να κάνουν στην άμυνα και έκαναν την ΑΕΚ να φαίνεται σαν σχολική ομάδα και τον προπονητή της σαν έναν ανήμπορο γέρο. Η Ένωση όποτε είχε τον Μαυροειδή στον πάγκο για να παίρνει ανάσες, ήταν γυμνή κάτω από το καλάθι και δεχόταν πανεύκολους πόντους, ενώ επιθετικά μόνο ο Χέρστον πάλευε, πολλές φορές ακόμη και ως σέντερ. Ο Ντούσαν Σάκοτα ήταν και πάλι απογοητευτικός, εκτέλεσε δύο ελεύθερα τρίποντα στο τέλος και αστόχησε και προφανώς η ΑΕΚ πληρώνει τα λάθη τα έλλειψης παικτών, μετά τις επιλογές του Σάκοτα (Όρτον, Ανοσίκε, Γουόρεν) που έφυγαν νωρίς…

Επίσης, ο κόουτς έκανε τεράστια λάθη και πάλι στο κοουτσάρισμα, αφήνοντας την ομάδα χωρίς πεντάρι και αρκετά σημεία στον αγώνα, τον Σκραμπ και πάλι στον πάγκο όπως και τον Σαρικόπουλο. Με αυτόν στον πάγκο η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη φέτος!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα