Τραγωδία με νεκρό στρατιώτη στην Οινόη

Τραγωδία στην Οινόη με θύμα έναν 20χρονο νεοσύλλεκτο, ο οποίος παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ ενώ κατευθυνόταν με έναν συνάδελφό του προς τον σιδηροδρομικό σταθμό.

Οι δύο στρατιώτες υπηρετούσαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων και είχαν πάρει άδεια από την μονάδα τους.

Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας μετέφεραν σε στελέχη του Γενικού Επιτελείου Στρατού την πληροφορία ότι ο 20χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο δεν άκουσε την αμαξοστοιχία που τον πλησίαζε, γιατί φορούσε ακουστικά. Αυτή η πληροφορία ωστόσο δεν επαληθεύεται, αφού κατά την έρευνα δεν βρέθηκαν πάνω στον νεοσύλλεκτο, που έχασε τη ζωή του, ούτε ακουστικά ούτε κάποια άλλη συσκευή.

Την ίδια ώρα αξιωματικοί του ΓΕΣ υποστηρίζουν ότι ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας χρησιμοποίησε το ηχητικό σήμα για να ειδοποιήσει τους δύο νέους, οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά του στην πορεία του τρένου.

Για λόγους που δεν έχουν εξακριβωθεί, ο ένας νεοσύλλεκτος άκουσε την κόρνα και πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να υποστεί μόνο ελαφριά τραύματα. Ωστόσο μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου νοσηλεύεται.

Ο δεύτερος οπλίτης για λόγους που επίσης δεν έχουν εξακριβωθεί δεν πρόλαβε να αντιδράσει και παρασύρθηκε από το τρένο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα