Τραγωδία: Νεκρή σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε η 6χρονη Στυλιανή

Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στην αναζήτηση της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκης. Αστυνομικοί, που ερευνούσαν επί ώρες την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, εντόπισαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε κάδο απορριμμάτων τη σωρό του άτυχου κοριτσιού.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ο πατέρας της (61 ετών, απόστρατος αστυνομικός) είναι ο βασικός ύποπτος γι’ αυτό και ανακρίνεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ. Ο ίδιος είχε καταθέσει νωρίτερα στους αστυνομικούς, πως σηκώθηκε το πρωί και είδε πως έλειπε το ένα από τα δύο δίδυμα παιδιά του (αγοράκι και κοριτσάκι) και συγκεκριμένα η κόρη του, η Στυλιανή, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Είπε πως είχε ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού από την εξωτερική πλευρά της πόρτας και θεωρούσε ότι έγινε διάρρηξη τα ξημερώματα στο σπίτι του και άγνωστοί του έκλεψαν το παιδί… Αποφάσισε, όπως ισχυρίστηκε, να πάει τον γιο του στο σχολείο (ο οποίος φαίνεται δεν έχει αντιληφθεί κάτι) και αμέσως μετά να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα να το καταγγείλει. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι δεν ανακάλυψαν το παραμικρό ίχνος διάρρηξης και ο μόνος αναστατωμένος ελαφρά χώρος ήταν αυτός του παιδικού υπνοδωματίου.

Στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών –μετά την περίεργη και σχεδόν ατάραχη συμπεριφορά του- έπεσε σε αντιφάσεις και αμέσως κίνησε τις υποψίες. Η μητέρα των παιδιών νοσηλεύεται αυτή την περίοδο στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα