Τραγωδία στην Αχαϊα: 15χρονος σκότωσε με καραμπίνα 17χρονο

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κάτω Αχαϊα αφού ένας 15χρονος πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ 17χρονο σε σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης  φέρεται να πήρε την κυνηγετική καραμπίνα από το σπίτι του και να πήγε στην περιοχή του 2ου δημοτικού σχολείου Κάτω Αχαΐας, όπου βρισκόταν ο 17χρονος, μαζί με άλλους συνομηλίκους του και να πυροβόλησε εναντίον του.

Όπως υποστηρίζει ο 15χρονος ο 17χρονος τον πείραζε μαζί με τους φίλους του και για αυτό ο ίδιος πήγε στο σχολείο για να τον φοβίσει χωρίς να έχει στόχο να πυροβολήσει.

Τα δύο αγόρια φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές, με το θύμα, λίγες μέρες νωρίτερα, να έχει ξυλοκοπήσει τον δράστη σε καφετέρια μετά από διαπληκτισμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 17χρονος φαίνεται να έδειχνε ενδιαφέρον για την αδερφή του 15χρονου.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 15χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στο τμήμα.

Επιπλέον, συνελήφθη και η μητέρα του για παραμελήσει ανηλίκου, ενώ αναζητούνται ο πατέρας και ο θείος του.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, πλημμελούς φύλαξης και κατοχής, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, κυνηγετικού όπλου.

Μάλιστα, οι αρχές έχουν κάνει φρούριο την περιοχή με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να ελέγξουν την ηλεκτρισμένη κατάσταση μιας και τα σπίτια των οικογενειών των δυο παιδιών βρίσκονται σε απόσταση μόλις 500 μέτρων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα