Τραγωδία στη Μεσσήνη: Πατέρας σκότωσε την 10χρονη κόρη του και μετά αυτοκτόνησε

Σοκ στη Μεσσήνη από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής. Ένας 59χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα η 10χρονη κόρη του και στη συνέχεια, σ ο 59χρονος αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο, βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Ο πατέρας και η κόρη βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους από συγγενικό τους πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Γείτονες αναφέρουν ότι η οικογένεια δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ότι οι σχέσεις του πατέρα με την κόρη του ήταν καλές.

«Οι δασκάλες έχουν λιποθυμήσει στο σχολείο. Ο μπαμπάς λάτρευε το παιδί, αυτό είχαμε λάβει εμείς. Εμάς μας ειδοποίησε η γυναίκα την οποία δεν την άφηνε να μπει. Ήρθε κλειδαράς να ανοίξει και μετά ήρθε η αστυνομία», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Γειτόνισσα του 59χρονου διηγείται πως το πρωί της Παρασκευής η γυναίκα πήγαινε και έπαιρνε το παιδί για να το πάει στο σχολείο ανέφερε ότι ο άντρας δεν την άφηνε να μπει. Στην συνέχεια, γείτονες είπαν πως 9:10-9:15 το πρωί άκουσαν πυροβολισμό και όπως λέει «ακολούθησε πανικός».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα