ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Εξυπηρέτηση των συνταξιούχων μέχρι και τις 6 Ιουλίου 

Σε εφαρμογή των διατάξεων της από 28/6/2015 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 65, 28-06-2015, τ.Α’) και με στόχο την ομαλή εξυπηρέτηση των πελατών της η Τράπεζα Πειραιώς ενημερώνει ότι 250 καταστήματα του δικτύου της θα είναι στη διάθεση του κοινού για την εξυπηρέτηση των συντάξεων όλων των ταμείων από σήμερα 1 Ιουλίου έως και τις 6 του τρέχοντος μηνός.

Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάποιο άλλο αποδεκτό νομιμοποιητικό έγγραφο και θα μπορούν να πραγματοποιήσουν ανάληψη έως του ποσού που θα οριστεί από την Υπουργική Απόφαση. Την ανάληψη μπορούν να πραγματοποιήσουν και συνδικαιούχοι ή πληρεξούσιοι προσκομίζοντας επιπλέον των ανωτέρω νομιμοποιητικών εγγράφων και το σχετικό πληρεξούσιο ή εξουσιοδότηση του δικαιούχου της σύνταξης.

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα. Για νεότερες ανακοινώσεις και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.piraeusbank.gr ή να καλέσουν στο 182838 (από σταθερό) ή 210 3288000 (από κινητό) όλο το 24ωρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα