Τραυματισμοί και κύπελλο για Αστέρα Τρίπολης

Ακριβό τίμημα πλήρωσε η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, για τη σημαντική νίκη που πέτυχε στο πρωτάθλημα κόντρα στην Καλλονή. Ο τραυματισμός τριών βασικών παικτών προκάλεσε πονοκέφαλο στην τεχνική ηγεσία, καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα βαρύ και χρειάζονται λύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τραυματίες αποχώρησαν οι Μπαντιμπανγκά, Σανκαρέ και Μούκαμ, οι οποίοι θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους. Ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει στους τρεις παίκτες, ενόψει της αναμέτρησης κυπέλλου με τον Αιγινιακό, όπως και τους Κουρμπέλλη, Τορμένα, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία της αρκαδικής ομάδας για τον αγώνα κυπέλλου ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Δευτέρας (22/9), μετά το τέλος της οποίας ανακοινώθηκε η αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους: Μπαντή, Θεοδωρόπουλο, Παπαχρήστο, Κιτόκο, Γογωνά, Παντελιάδη, Κυριακόπουλο, Καστριτσέα, Μουνάφο, Τσοκάνη, Ζησόπουλο, Τιε Μπι, Νίκο Φερνάντεθ, Γαρυφαλλόπουλο, Γιαννιώτα, Μπαράλες, Πάρα και Μπακασέτα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα