Τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων στον Ολυμπιακό

Χωρίς θεατές θα δώσει ο Ολυμπιακός τα τρία πρώτα παιχνίδια του ως γηπεδούχος την επόμενη σεζόν, καθώς το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League αποφάσισε την τιμωρία των «ερυθρόλευκων» γiα όσα συνέβησαν στον αγώνα πρωταθλήματος της 1ης Απριλίου με αντίπαλο τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι πρωταθλητές απέφυγαν, ωστόσο, ακόμα μεγαλύτερη τιμωρία (αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο ή αφαίρεση βαθμών), καθώς η αθλητική δικαιοσύνη αποδέχθηκε ότι ασκήθηκε βία εναντίον μελών της αντίπαλης ομάδας, αλλά όχι σε βαθμό που να επισείει βαρύτερη ποινή.

Η ανακοίνωση της απόφασης αναφέρει: «Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: ‘Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 14562/16-05-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 24ης-5-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00’. Επιβάλλει την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές ημέρες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα