Τρεις λυσσάρες γυναίκες βίασαν ποδοσφαιριστή αφού πρώτα τον μέθυσαν και τον κούρεψαν!

Λυσσάρες αποδείχτηκαν τρεις γυναίκες οι οποίες βίασαν ποδοσφαιριστή αφού πρώτα τον μέθυσαν και τον κούρεψαν. Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Βρετανία, με το “θύμα” να είναι ένας 20χρονος – το όνομα του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό- και τις τρεις νεαρές γυναίκες να καταδικάζονται για τον βιασμό ποδοσφαιριστή!

Συγκεκριμένα, η 26χρονη Μπρόγκαν Τζιλάρντ, η 22χρονη Πέιτζ Κάνιγχαμ και η 20χρονη Σάνον Τζόουνς κρίθηκαν από το δικαστήριο ένοχες για την σεξουαλική κακοποίηση του ποδοσφαιριστή στο Μπάροου της Αγγλίας.

Tον μέθυσαν, τον κούρεψαν με ψαλίδι και άρχισαν να… καθαρίζουν κρεμμύδια χορεύοντας δίπλα του

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τα… άγρια θηλυκά παρέσυραν τον παίκτη στο διαμέρισμα μιας εκ των τριών, όπου τον μέθυσαν και του έβγαλαν τα ρούχα, τον κούρεψαν με ψαλίδι και άρχισαν να… καθαρίζουν κρεμμύδια χορεύοντας δίπλα του. Εν συνεχεία τον βίασαν και κατέγραψαν τις πράξεις τους σε βίντεο, το οποίο ανέβασαν στο διαδίκτυο!

Ο άτυχος παίκτης αποκάλυψε την περιπέτειά του στη μητέρα και από κοινού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καταγγελία. Οι τρεις κοπέλες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε δίκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα