Τρεις μεταγραφές και μία πρόταση…

Η συζήτηση για την ανανέωση της συνεργασίας του Γκουστάβο Πογιέτ άνοιξε με κάπως… ανορθόδοξο τρόπο, ωστόσο είναι γεγονός πως και οι δύο πλευρές εμφανίζουν τη διάθεση να συνεχίσουν χέρι-χέρι και την επόμενη περίοδο.

Αυτό δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να υπαναχωρήσει από τις βασικές της αρχές, ή ότι ο Ουρουγουανός προπονητής είναι πρόθυμος να αποδεχθεί ό,τι και αν του προταθεί.

Η διοίκηση της Ένωσης έχει ορίσει κάποια δεδομένα, τα οποία δεν σκοπεύει να υπερβεί για κανέναν λόγο. Αφορούν τη λειτουργία της ομάδας και ειδικότερα το κόστος. Σκοπός είναι να πραγματοποιούνται σταθερά βήματα προόδου και όχι να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος, τα οποία οδήγησαν την ιστορική ομάδα στη χρεοκοπία και στον υποβιβασμό.

Ο δε Γκουστάβο Πογιέτ έχει διαρρεύσει ότι θα ζητήσει εγγυήσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση, με τρεις παίκτες πρώτης γραμμής, ώστε να ανεβάσει το επίπεδο και να είναι πιο ανταγωνιστικός ο «Δικέφαλος». Για τον ίδιο επιθυμεί ένα συμβόλαιο που θα του παρέχει το χρόνο να δουλέψει και να αποδώσει το έργο του, ενώ σε οικονομικό επίπεδο, να είναι ανάλογο του υπάρχοντος.

Είναι σαφές πως ο βασικός στόχος του Ουρουγουανού είναι να επιστρέψει στην Αγγλία. Ο ίδιος έχει όλη τη ζωή του εκεί, ενώ σε κάθε περίπτωση είναι διαφορετικά να δουλεύεις στην Premier League και διαφορετικά στην – ο θεός να την κάνει – Super League. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει επαφή του Πογιέτ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, στην οποία θα ξεκαθαριστούν πολλά από τα «ανοικτά» ζητήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα