Τρελαίνει κόσμο στην Premier League ο Ρανιέρι

Τρεις βαθμούς μπροστά από τη Σίτι, πέντε από τις Τότεναμ και Άρσεναλ, 10 από τη Γιουνάιτεντ και 16 από την τελευταία αντίπαλό του Λίβερπουλ… Η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι τρελαίνει κόσμο στην Premier League και – πλέον – δικαιούται να υποστηρίζει ότι θα διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι το τέλος.

Η νίκη από της Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ με 2-0, σήμανε… καμπάνες στη φετινή Premier League, καθώς πολλοί πίστευαν ότι ο θαύμα του Ρανιέρι έχει ημερομηνία λήξης. Ο πρώην ομοσπονδιακός της Εθνικής Ελλάδος, όμως, όχι μόνο τους διέψευσε, αλλά, με φανερή πλέον την αυτοπεποίθηση, δήλωσε ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την κατάκτηση του τίτλου, γράφοντας ιστορία.

«Απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Δεν είναι σημαντικό αν χάσουμε, επειδή το κάνουμε με τον τρόπο μας. Τα πάντα μπορούν να συμβούν και θα συνεχίσουμε τη μάχη μέχρι το τέλος, για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και τώρα έχουμε ένα ακόμα φανταστικό ματς, με τη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι σημαντικό για εμάς να επανακτήσουμε την ενέργειά μας, επειδή είναι το στιλ μας να πιέζουμε και να παίζουμε γρήγορα», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσο για το μεγάλο σκόρερ της ομάδας του, Τζέιμς Βάρντι, ο Ρανιέρι επεσήμανε την πολύ καλή χημεία που υπάρχει με τους συμπαίκτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει σπουδαία κατανόηση ανάμεσα στον Ντρινκγουότερ, τον Βάρντι, τον Μαχρέζ και τον Οκαζάκι επειδή όλοι αντιλαμβάνονται την κίνηση πριν γίνει. Αυτό είναι απίστευτο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα