Τριήμερη γιορτή μανιταριού στις 18 Αυγούστου στα Γρεβενά

Υπαίθρια μανιταρομαγειρέματα, βόλτες στο δάσος, πεζοπορίες, προβολή ταινιών με θέμα το μανιτάρι, συναυλίες και πολλές ακόμη δραστηριότητες περιλαμβάνει η 14η Πανελλήνια Γιορτή Μανιταριού, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Αυγούστου στο Πάρκο των Μανιταριών στα Γρεβενά.

Τις εκδηλώσεις συνδιοργανώνουν οι μανιταρόφιλοι Δυτικής Μακεδονίας, οι μανιταρόφιλοι Ελλάδας και το Μουσείο Μανιταριών Λάβδας.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του τριημέρου η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη και η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις για μικρούς και μεγάλους θα είναι δωρεάν.

«Οι εκδηλώσεις γίνονται σε ένα νέο πάρκο στα Γρεβενά, σε έκταση 20 στρεμμάτων, που το ονομάσαμε Πάρκο των Μανιταριών. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στην πόλη μας, να διασκεδάσει και να περάσει ένα ξεχωριστό τριήμερο» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Γρεβενών, Χρήστος Τριγώνης.

Χορηγοί της γιορτής είναι ο Δήμος Γρεβενών, η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και η Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, ενώ σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο στη διάρκεια των εκδηλώσεων θα προσφέρονται τοπικά προϊόντα με βάση το μανιτάρι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα