Τριήμερη περιοδεία Ανδρουλάκη σε Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι

Περιοδεία στην Κρήτη, με ομιλίες, συναντήσεις με τοπικούς φορείς και πολίτες και συνεντεύξεις τύπου, θα πραγματοποιήσει από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρουλάκης.

Την Παρασκευή το πρωί (9.00) θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Χανίων, Αναστάσιο Βάμβουκα και μία ώρα αργότερα με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη.

Στις 11 θα επισκεφθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων όπου θα έχει επαφές με τον πρόεδρο του ΕΒΕΧ, Γιάννη Μαργαρώνη, τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτ. Κρήτης, Σπύρο Σοφιανό και τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητήριου Δυτ. Κρήτης, Παντελή Πετζετάκη.

Το απόγευμα στις 19.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο Χανίων, ενώ μετά το τέλος θα απευθύνει ομιλία σε φίλους και ψηφοφόρους της Δημοκρατικής Παράταξης.

Το Σάββατο το πρωί (11.00) έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο Ρέθυμνο με την Αντιπεριφερειάρχη, Μαρία Λιονή, ενώ στις 13.00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Το απόγευμα του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί ανοιχτή ομιλία στο Ωδείο Ρεθύμνου.

Την Κυριακή το πρωί στις 11έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο δημαρχείο Οροπεδίου – Λασιθίου με πολίτες του δήμου και τον Δήμαρχο, Γιάννη Στεφανάκη.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα