Τριπλή διάκριση για το Costa Navarino

Τρεις πολύ σημαντικές διακρίσεις έλαβε το Costa Navarino στα Worldwide Hospitality Awards και στο European Health & Spa Award, σε δύο ονομαστούς τουριστικούς θεσμούς, οι τελετές των οποίων έλαβαν χώρα την προηγούμενη εβδομάδα σε Παρίσι και Βιέννη, αντιστοίχως.
Σε ό,τι αφορά την 14η απονομή των Worldwide Hospitality Awards και ειδικότερα την κατηγορία «Best Innovation: Public Area», η πλατφόρμα σύγχρονης τέχνης «Costa Navarino: Engaging Art» κατετάγη πρώτη. Η κριτική επιτροπή των βραβείων αλλά και το κοινό μέσω ηλεκτρονικής ψήφου, επιβράβευσαν τις καλύτερες και πιο πρωτοποριακές πρωτοβουλίες του τουριστικού κλάδου, ανάμεσα σε 100 συμμετοχές από 14 χώρες.

Αναφορικά με το «Anazoe Spa» του Costa Navarino, η κριτική επιτροπή του «European Health & Spa Award» το βράβευσε δύο φορές: μία φορά με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Best Signature Treatment» για τη signature θεραπεία «Healing Massage Remedy by Hippocrates», και μία φορά με το τρίτο βραβείο στην κατηγορία «Best Destination Spa». Οι παραπάνω διακρίσεις ήρθαν να προστεθούν στην πρόσφατη διάκριση του Costa Navarino στον ετήσιο θεσμό Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards, και ενισχύουν περαιτέρω και τη θέση της ξενοδοχειακή μονάδας, αυτής καθ’ εαυτής, αλλά το τουριστικό προφίλ της Μεσσηνίας ως ενός από τους κορυφαίους ποιοτικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς σε παγκόσμια κλίμακα.

Σημειώνεται ότι σημαντική ήταν και η πρόσφατη βράβευση των κρασιών Navarino Vineyards στα βραβεία AWC Vienna 2013. Το Kotyle Chardonnay 2012 και το Kotyle Cabernet Sauvignon 2011 έλαβαν δύο «Silver Awards» ενώ το 1827 Chardonnay 2012 έλαβε το «Seal of Approval» σe αυτόν τον αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό διαγωνισμό κρασιών. Παράλληλα, το Costa Navarino είναι υποψήφιο στην κατηγορία «National Public Champions» για την Ελλάδα, στα European Business Awards 2013-2014. Ο θεσμός που επιβραβεύει τις καλύτερες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, έχει ήδη ξεχωρίσει το Costa Navarino στην κατηγορία «Environmental & Corporate Sustainability». Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι ανοικτή για το κοινό στο www.businessawardseurope.com μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2014.

Με αφορμή τις βραβεύσεις του Costa Navarino σε Παρίσι και Βιέννη, ο διευθύνων σύμβουλος της TEMES, Στέφανος Θεοδωρίδης, σημείωσε τα εξής: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτές τις πολύ σημαντικές αναγνωρίσεις στα Worldwide Hospitality Awards, στο European Health & Spa Award, αλλά και στo AWC Vienna. Αυτά τα βραβεία μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι για ό,τι έχουμε δημιουργήσει εδώ στην Costa Navarino και ταυτόχρονα ενισχύουν το αίσθημα ευθύνης και τη δέσμευσή μας να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και τις προσδοκίες των επισκεπτών μας. H αναγνώριση σε αυτούς τους τόσο διαφορετικούς τομείς, αναδεικνύει την τεράστια ποικιλία και την ποιότητα των εμπειριών που προσφέρει η Costa Navarino σε όλους τους επισκέπτες της. Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι το όραμά μας να δημιουργήσουμε έναν προορισμό ο οποίος ταυτόχρονα προωθεί τη φυσική ομορφιά της περιοχής αλλά και τον πολιτισμό της, διακρίνεται σε διεθνείς διοργανώσεις καθώς και πρωτίστως, μέσω των θετικών σχολίων των επισκεπτών μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα